Zendow neo PREMIUM

Dit uitermate strakke raam geeft de mogelijkheid om nog betere isolatiewaarden voor te leggen.

Super isolerend tot Uw = 0,65 W/m²K

  • Geschikt voor driedubbel glas tot 54 mm
  • Zeer fijne en esthetische profielen
  • Halfverdekte opliggende vleugel
  • Alu-look
  • Glasvezel versterkte 6-kamer vleugel

Warmte-isolatie

 
De oplossing voor beglazingen tot 54mm kreeg de naam Zendow#neo PREMIUM. Het kaderprofiel blijft gelijk maar de vleugel krijgt 6 kamers (82mm) wat een nog betere thermische isolatie geeft.  

 

Linktrusion

Zendow#neo Premium ramen overtreffen de strengste normen voor lage energiewoningen. Ze zijn versterkt met continue structurele glasvezels en voorzien van Linktrusion-technologie. Dit isoleert veel beter dan staal, gebruikt in andere pvc ramen.

Linktrusion is een uniek concept. De Linktrusion technologie combineert nieuwe en traditionele materialen, vernieuwende elementen en bewezen technieken.

Kleur

De kleur van het buitenschrijnwerk is erg bepalend voor het uitzicht van je woning. Daarom is het uitermate belangrijk een kleur te kiezen die zowel binnen als buiten perfect past. Deceuninck heeft een gevarieerde waaier aan kleuren samengesteld, die naast een schitterend uitzicht ook zo goed als geen onderhoud vergen.

Wil je weten welke kleur past bij je woning? Laad een foto op van je huis en doe de test

Veiligheid

Sluit inbrekers buiten! Zendow#neo is compatibel met alle types veiligheidsbeslag. De sluitplaten kunnen rechtstreeks in de thermische versterkingen worden vastgeschroefd. Het raamsysteem heeft tevens een bijkomend centraal nokje in het kaderprofiel.

Drievoudige beglazing

Gebouwen moeten de dag van vandaag steeds betere prestaties leveren op het gebeid van energiebesparing. Dankzij de innoverende isolatietechniek van de Linktrusion zijn de fijne profielen sterk genoeg om driedubbel glas te dragen. De combinatie van de Zendow#neo Premium met drievoudige beglazing zorgt voor uitstekende prestaties. Het reduceert de verwarmingskost dankzij de hoge thermische isolatie.

Voor meer informatie over types hoogrendementsbeglazing, kan je steeds bij ons terecht.
Heeft u vragen? Wenst u een offerte?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of voor een prijsofferte.
Klik op onderstaande knoppen en stel uw vraag via ons contactfomulier.

Meer informatie aanvragen Prijsofferte aanvragen