SlimLine SL38

De Reynaers Aluminium Slim Line (SL 38) is een raam- en deursysteem dat bestaat uit ultraslanke profielen die de look and feel geven van fijn geprofileerde stalen ramen.

SL 38 is beschikbaar in de stijluitvoeringen Classic, Cubic en Ferro. De verscheidenheid in stijlen doet deze profielreeks in elke bouwstijl tot zijn recht komen: van minimalistische architectuur met grote glaspartijen tot pastorie- en hoevestijl, uitgevoerd als kruisramen. In industriële renovatieprojecten wordt het karakter van de stalen ramen behouden zonder in te boeten op de hogere isolatiewaarde van een alu profiel. Het systeem is beschikbaar in meer dan 400 RAL kleuren.

Warmte-isolatie

De hoogisolerende SlimLine 38 komt in elke bouwstijl tot zijn recht. Met zijn uitstekende thermische prestaties laat het systeem toe perfect in te spelen op de architecurale trends waarin transparantie en authenticiteit centraal staan.

 

 

 

Vormgeving

De ultraslanke Slim Line profielen bieden een oplossing voor de imitatie van fijn geprofileerde stalen ramen zonder in te boeten op energieverlies maar werken ook hedendaagse minimalistische architectuur in de hand. Ze bezorgen de woning een aparte uitstraling die past in zowel klassieke als zeer moderne bouwstijlen. Slim Line is beschikbaar in drie designvarianten: Classic, Cubic en Ferro. 

SlimLine Classic
SlimLine Classic

 

SlimLine Cubic
SlimLine Cubic

 

SlimLine Ferro
SlimLine Ferro

 

 
Heeft u vragen? Wenst u een offerte?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of voor een prijsofferte.
Klik op onderstaande knoppen en stel uw vraag via ons contactfomulier.

Meer informatie aanvragen Prijsofferte aanvragen