PVC Ramen van Deceuninck

PVC is van nature een sterk isolerend materiaal.  Door de ontwikkeling van een meerkamersysteem binnenin het raam, wordt die isolatie nog verbeterd. Daarnaast is het 100% recycleerbaar en dus ecologisch verantwoord.

 

Hoogwaardige kwaliteit

PVC scoort op vlak van thermische en akoestische isolatie stukken het best van alle materialen op de markt.

PVC ramen van Deceuninck blinken uit met hun hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid

Deceuninck produceert ramen en deuren met uitmuntend thermische en akoestische isolerende eigenschappen m.a.w. buitenschrijnwerk van superieure kwaliteit. Zendow#neo profielen van Deceuninck zorgen met hun revolutionaire technologie voor een lager energieverbruik en verhogen hiermee het wooncomfort van de bewoners.

Linktrusion 

Zendow#neo STANDAARD en Zendow#neo Premium ramen overtreffen de strengste normen voor lage energiewoningen. Ze zijn versterkt met continue structurele glasvezels en voorzien van Linktrusion-technologie. Dit isoleert veel beter dan staal, gebruikt in andere pvc ramen.

Linktrusion is een uniek concept. De Linktrusion technologie combineert nieuwe en traditionele materialen. Het is de perfecte combinatie van glasvezel en staalkabelversterking.

Kleur

De kleur van het buitenschrijnwerk is erg bepalend voor het uitzicht van je woning. Daarom is het uitermate belangrijk een kleur te kiezen die zowel binnen als buiten perfect past. Deceuninck heeft een gevarieerde waaier aan kleuren samengesteld, die naast een schitterend uitzicht ook zo goed als geen onderhoud vergen. Ze behouden gegarandeerd jarenlang hun oorspronkelijke kleur.

Wil je weten welke kleur het best past bij jouw woning? Laad een foto op van jouw huis en doe de test

Veiligheid

Sluit inbrekers buiten!

Deceuninck Zendow#neo voldoen aan de Europese officiële veiligheidsnormen betreffende inbraakwerendheid NBN EN 1627 tot en met 1630. Deceuninck Zendow #Neo ramen werden uitvoerig getest. In deze procedure wordt de resistentie tegen het opheffen alsook de weerstand tegen het openwringen, het breken van de beglazing en het opendraaien van de kruk getest. De behaalde norm van een Deceuninck Zendow#neo-raam uitgerust met afsluitbare kruk, veiligheidsbeslag en gelaagd glas biedt zelfs een weerstand langer dan de drie vooropgestelde minuten die binnen de testprocedure van kracht zijn!

Akoestische isolatie

Zendow #Neo biedt eveneens een optimale akoestische isolatie: de meest uiteenlopende diktes thermisch akoestische beglazing kunnen worden toegepast. De multifunctionele dichtingen houden dankzij hun maximaal contactoppervlak de overtollige decibels buiten.

Voor meer informatie over types hoogrendementsbeglazing, kan je steeds bij ons terecht.

Rolluiken

Uiteraard kunnen PVC ramen van Deceuninck gecombineerd worden met het plaatsen van nieuwe rolluiken. Ons gamma rolluiken kan u hier vinden.

Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies en informatie

Wat zijn de voordelen van PVC Ramen

  • Onderhoudsvriendelijk & recycleerbaar
  • Sterke thermische isolatie
  • Duurzaam
  • Bestand tegen corrosie
  • Gemiddeld goedkoper dan aluminium
  • Groeiend aanbod aan kleuren
  • Naadloze verstekken mogelijk

Wat zijn de nadelen van PVC Ramen

  • Minder geschikt voor grote glaspartijen
TIP: Hoe reinig ik mijn PVC Ramen?

PVC ramen en deuren zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Je kunt de producten die je gebruikt om het glas te reinigen ook gebruiken voor het PVC.

Onze Partners

Om u de beste kwaliteit te kunnen garanderen werken wij uitsluitend samen met de beste leveranciers
Meer info over onze partners