Partners

Om je de beste kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij uitsluitend samen met de beste leveranciers. Wij staan voor 100% Belgisch.

Aliplast

Aliplast is de voorbije 25 jaar uitgegroeid tot één van de belangrijkste leidinggevende internationale spelers op de markt van kwalitatieve aluminiumsystemen voor ramen, deuren en veranda's.

All-Port

Al meer dan 15 jaar bouwt All-Port op maat gemaakte poorten. All-Port kiest enkel de beste grondstoffen voor zijn sectionaalpoorten en garandeert zo topkwaliteit

Deceuninck

Ramen en deuren waren nog nooit zo duurzaam, onderhoudsarm, ecologisch & super-isolerend als met de PVC-oplossingen van Deceuninck.

Depa Factory

Depa Factory beschikt over één van de meest geautomatiseerde productieapparaten in België voor de productie van aluminium schrijnwerk. De totale productiecapaciteit bedraagt 120 raam- en deurelementen per dag. Depa Factory beschikt over haar eigen servicelakkerij.

Renson

RENSON® creëert innovatieve concepten en producten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat van woningen en gebouwen met een minimaal energieverbruik. RENSON® heeft steeds oog voor design.

Saint-Gobain

Saint-Gobain Glass produceert glas met een hoge toegevoegde waarde dat het comfort van de gebruikers verbetert, en dit sinds 350 jaar.

Wilms

Wilms is sinds 1975 toonaangevend op vlak van rolluiken en zonwering. Innovatie is één van hun belangrijkste succespeilers. Wilms voorziet reeds vandaag in de behoeften die de markt morgen vraagt.