Poorten

Naast ramen en deuren, kan je bij ons ook terecht voor garagepoorten. Het is 100% maatwerk en kan dus volledig worden afgestemd op je ramen en deuren.

Design

Het poortblad wordt opgebouwd uit dubbelwandige stalen panelen met vingerklembeveiliging en veerbreukbeveiliging.. Ze hebben steeds een dikte van 40mm en zijn opgevuld met hoogwaardige PUR-schuim isolatie.

Vier verschillende paneelhoogtes garanderen steeds een gelijkmatig verdeelde paneelopbouw.

Poorten zijn verkrijgbaar in verschillende oppervlaktestructuren en poortbladmotieven dat het uitzicht van uw poort uniek maakt en wat u de mogelijkheid geeft de poort af te stemmen op de stijl van uw woning door de combinatie tussen structuren, motieven en kleuren.

Oppervlaktestructuren  Poortbladmotieven 
Stucco Horizontaal geprofileerd
Woodgrain Horizontaal midden-geprofileerd
Volledig vlak Horizontaal niet-geprofileerd
Golden Oak Cassettemotief

 

Wil je veel lichtinval in de garage, dan heb je de mogelijkheid om één of meerdere aluminium glassecties in je poort te laten plaatsen. Deze worden opgebouwd uit aluminium profielen en kunnen voorzien worden van verschillende beglazingstypen.

Bediening

De meest veilige en comfortabele bediening voor poorten is een elektrische railaandrijving. Met een druk op de knop, kan u de poort laten open gaan zonder uit uw wagen to moeten stappen. Een handvat noch slot zijn nodig bij automatische bediening daar de elektrische aandrijving zich automatisch vergrendelt wanneer de poort dicht is. Aan de binnenkant wordt wel een handvat voorzien zodat de poort geopend kan worden in eventueel noodgeval.

Uiteraard kan u ook opteren voor een manuele bediening.

Kleur

Uiteraard kan je de kleur van de poorten afstemmen op de kleur van het pas gekozen buitenschrijnwerkHeeft u vragen? Wenst u een offerte?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of voor een prijsofferte.
Klik op onderstaande knoppen en stel uw vraag via ons contactfomulier.

Meer informatie aanvragen Prijsofferte aanvragen