Het Team

Deze mensen maken voor jou het verschil. Zij behartigen elk nieuwbouw- of renovatieproject met de grootste zorg. Dit is een hecht team dat de knepen van het vak kent. Je kunt steeds bij hen terecht met vragen over ramen, deuren, beglazing, ... Een professionele begeleiding en klanttevredenheid dragen wij hoog in ons vaandel.

Laurens Houdmeyers

Laurens Houdmeyers
Sales Manager


+32475217789

Laurens is een gedreven jongeman met een neus voor details. Door zijn kennis als plaatser, kan hij een gepaste begeleiding geven in het verwezelijken van uw droomproject.

Anthony Van Goethem

Anthony Van Goethem
Zaakvoerder / Opmeter


+32 11 45 50 95

Anthony is onze expert aangaande opmetingen. Hij komt de juiste maten opmeten en zal graag op je vragen een passend antwoord geven.

Lisbeth Parthoens

Lisbeth Parthoens
Dienst Boekhouding


+32 11 45 50 95

Lisbeth is van alle markten thuis en staat in voor het algemeen reilen en zeilen op het kantoor. Welke vraag je ook hebt, Lisbeth staat klaar om je snel verder te helpen.

Wannes Poesen

Wannes Poesen
Calculatie


+32 11 45 50 95

Wannes is de ondersteuning van verschillende afdelingen binnen Raamprof. Hij staat onze verkoper bij met calculaties, bezorgt onze klanten de nodige documenten voor hun premie-aanvragen, zorgt ervoor dat onze plaatsingsploegen voorzien zijn van de nodige materialen en ondersteunt de technische opmeter bij grote projecten. Maw een all-round kracht voor de firma.

Peter  Ongena

Peter Ongena
Planning/DNV


+32 11 45 50 95

Peter staat in voor de planning van al onze werven. Bij hem kan je altijd terecht voor alle vragen omtrent planning of opvolgwerken. Door zijn nauwgezette opvolging van de dossiers, kan hij een strakke planning garanderen en in goede banen leiden.