Het Team

Deze mensen maken voor jou het verschil. Zij behartigen elk nieuwbouw- of renovatieproject met de grootste zorg. Dit is een hecht team dat de knepen van het vak kent. Je kunt steeds bij hen terecht met vragen over ramen, deuren, beglazing, ... Een professionele begeleiding en klanttevredenheid dragen wij hoog in ons vaandel.

Johan Houdmeyers

Johan Houdmeyers
Zaakvoerder / Sales


+32 478 28 04 74

Johan is erg positief ingesteld. Stel hem een vraag en hij zoekt en vindt - dankzij zijn jarenlange ervaring als plaatser - de beste oplossing voor je.

Thijs Volders

Thijs Volders
Zaakvoerder / Sales


+32 491 36 09 26

Thijs is een gedreven persoon die er naar streeft om service en kwaliteit hoog te houden. Bij hem kan je terecht voor het uitwerken van jullie droomproject.

Jannie Meyssen

Jannie Meyssen
Opmeter


+32 11 45 50 95

Jannie is onze opmeter. Hij staat in voor de technische opmetingen en bestellingen van zijn lopende dossiers. Hij werkt heel secuur en nauwgezet en kan terugvallen op een jarenlange ervaring als plaatser.

Anthony Van Goethem

Anthony Van Goethem
Zaakvoerder / Opmeter


+32 11 45 50 95

Anthony is onze expert aangaande opmetingen. Hij komt de juiste maten opmeten en zal graag op je vragen een passend antwoord geven.

Lisbeth Parthoens

Lisbeth Parthoens
Administratie / Planning


+32 11 45 50 95

Lisbeth is van alle markten thuis en staat in voor het algemeen reilen en zeilen op het kantoor. Welke vraag je ook hebt, Lisbeth staat klaar om je snel verder te helpen.

Peter Ongena

Peter Ongena
Planning/DNV


+32 11 45 50 95

Peter staat in voor de planning van al onze werven. Bij hem kan je altijd terecht voor alle vragen omtrent planning of opvolgwerken. Door zijn nauwgezette opvolging van de dossiers, kan hij een strakke planning garanderen en in goede banen leiden.