waarom kiezen voor raamprof?

  • persoonlijke begeleiding
  • totaaloplossing
  • expert in renovatie
  • eigen plaatsingsdienst
  • 100% Belgisch
 

 

PVC Ramen

Deceuninck Elegant staat voor minimalistisch design zonder een compromis te sluiten op performantie. Het combineert de superieure thermische isolatiewaarden van pvc ramen en -deuren met een minimale zichtlijn en een aanslaglip tot 7 mm. Deze combinatie is op vandaag uniek in de markt.


Binnen de Elegant serie werden 3 vleugeldesigns ontwikkeld om te voldoen aan ieders smaak en stijl. Van strak tot minimalistisch, uniek en nieuw in het pvc-landschap, aangevuld met een meer tijdloos, afgerond model.


Onmisbaar is de verderzetting van de awardwinnende glasvezeltechnologie die Deceuninck introduceerde bij Zendow#neo. Met de naam Elegant ThermoFibra
Infinity is dit de eerste reeks vleugels in de nieuwe serie met glasvezelversterking.

Meer over Elegant serie PVC ramen van Deceuninck

Aluminium Ramen

Aluminium is licht en sterk en leent zich perfect voor nieuwbouw en renovatie. Vervorming is uitgesloten waardoor aluminium uitermate geschikt is voor constructies met grote overbruggingen.

 

Meer over Aluminium Ramen van Reynaers

Houten Ramen

Houten ramen hebben uitstekende isolatiewaarden. Heel belangrijk is de keuze van de houtsoort omdat die invloed heeft op de opname van water.

Meer over Houten Ramen

Nieuws

 

Toonzaal zal gesloten zijn van 23/12/21 tem 9/01/2022

 

Klik op onderstaande link voor al onze nieuwigheden en acties
Bekijk het hier

Getuigenissen


“Toffe samenwerking met bekwame vakmensen”

Lees volledige getuigenis

Fam. B.-J. uit Kaulille

“Hallo, met deze mail willen we laten weten, dat we tevreden zijn over de uitleg van de verkoper i.v.m. de kwaliteit, werking, prijsofferte van de ramen. Dan zijn jullie ook op de afgesproken datum onze ramen komen plaatsen dat heel aangenaam is. De mannen die de ramen zijn komen plaatsen hebben prachtig werk geleverd en een goede samenwerking onder elkaar. Mooi werk geleverd mannen!! Dan i.v.m. de naservice van onze voordeur die iets omhoog moest gehangen worden, en twee ramen waarvan het handvat niet meer helemaal toe ging. Die herstelling ging heel snel, merci! Dus kunnen we jullie even mededelen dat we zeer tevreden zijn over de samenwerking met jullie en de mannen die het werk hebben geleverd. Dikke Proficiat en Merci!!! Fijne feestdagen! Als jullie nog eens langskomen er is altijd koffie!!”


Onze Partners

Om u de beste kwaliteit te kunnen garanderen werken wij uitsluitend samen met de beste leveranciers
Meer info over onze partners